Milk and honey

1,000 L

Rupi Kaur është poete, shkrimtare dhe ilustratore kanadeze. Ajo është e njohur në të gjithë botën për përdorimin e poezisë së shoqëruar me ilustrimet, të cilat i realizon vetë. Arti i Rupit punon për të transformuar përvojat e dhimbjes dhe dëshirës në himnet e pranimit dhe të triumfit.

SKU: 9789951721387 Kategoria

Ky asht udhëtimi i të mbijetuarit përmes poezisë janë lotët e djersës së gjakut të nji njizetenjivjeçareje kjo asht zemra jem n’duert e tua asht lëndimi dashnia thyemja shërimi. – Rupi Kaur

Shtëpia Botuese

Pema

Numri i faqeve

208

Autori

Rupi Kaur

Komente

Nuk ka ende komente