Gjermanishtja e re

2,800 L

Doni të mësoni pa mundim një gjermanishte aktuale, të dobishme dhe efikase? ky botim i i ri i Assimil-it jua siguron këtë mundësi

SKU: 9789994339853 Kategoria

Në fakt, parimi i përvetësimit që siguron suksesin e metodave tona, është ai i përvetësimit intuitiv. ky parim mbështetet, duke u përshtatur, te procesi natyror falë të cilit ka mësuar secili prej nesh gjuhën e vet amtare. Në mënyrë shumë të shpejtë, Assimil-i ju çon nga belbëzimet, te fjalët dhe te bashkëbisedimi i rrjedhshëm.

Komente

Nuk ka ende komente