Asnjë qindarkë më shumë, asnjë qindarkë më pak

1,200 L

Një tjetër roman i Jeffrey Archer vjen në shqip pas suksesit të sagës së Keinit dhe Abelit. Një nga dhjetë romancierët më të mirë të kohës tonë rrëfen mënyrën sesi fitohet paraja sot; por ai shkon më tej: tregon historitë e sakrificës dhe gjakut që i duhet sipërmarrësit për të mbajtur milionshin e parë të dollarëve. Henrik Metelski ishte një prej njerëzve që është një hap para të tjerëve në kontrollin e parasë

SKU: 9789928062215 Kategoria Tag:

Të grumbullosh një milionëshin e parë në mënyrë të ligjshme është e vështirë. Të bësh një milionëshin e parë në mënyrë jo të ligjshme është pak më e lehtë. Të ruash një milionëshin e parë ndoshta është operacioni më i vështirë. Henrik Metelski ishte prej atyre njerëzve të rrallë që i kishte menaxhuar të treja këto situata edhe pse një milionëshi i parë i ligjshëm ishte grumbulluar mbas një milionëshi që kishte përfituar në rrugë jo të ligjshme, ajo që e bëri atë të ishte një hap para të tjerëve ishte fakti që ai arriti t’i mbante nën kontroll këto para.

Komente

Nuk ka ende komente