Arsyeja kryesore pse Colleen Hoover është një autoret më të kritikuara në ditët e sotme

Besoj shumica prej jush keni dëgjuar për Colleen Hoover? Colleen Hoover është një nga autoret më të famshme për momentin kudo në internet. Hoover shiti 14.3 milionë libra vetëm në vitin 2022, ndërsa në vitin 2016 ishte një autore që publikonte librat si një autore e pavarur. Ka fituar famë me historitë e dhimbshme të […]

Lexo më shumë

Librat që do t’ju motivojnë sa herë të ndiheni keq me vetëbesimin

Është krejtësisht njerëzore ndonjëherë të ndihesh i pasigurt, të duash të jesh ndryshe, ta konsiderosh veten “jo mjaftueshëm”. Mekanizmat mendorë në të cilët ne vazhdimisht biem, rrezikojnë të minojnë vetëvlerësimin tonë. Për të jetuar më mirë, duhet të mësoni të keni më shumë vetëvlerësim. Shoqëria e sotme, në fakt, është e mbushur me njerëz të […]

Lexo më shumë

Parajsa që i kishte munguar kryeqytetit, pse të vegjël e të rritur duhet të vizitojnë sa më parë bookland

“E kam imagjinuar parajsën gjithnjë si një lloj biblioteke” ka thënë Jorge Luis Borges dhe jo pa qëllim zgjodha këtë thënie, sepse libraria më e re në kryeqytet është e tillë: një parajsë mbi tokë. Quhet BOOKLAND dhe ndodhet në katin e tretë të “Galeria ETC”, qendra tregtare në zemër të Tiranës, e cila mirëpret […]

Lexo më shumë

7 libra për të përvetësuar 7 aftësi

Sugjerimet tona do t’ju orjentojnë dhe udhëheqin në përballjen me problematikat e jetës së përditshme. Këta shtatë libra janë përzgjedhur midis mijëra titujve të ndryshëm, të renditur në krye të klasifikimeve botërore në platformat më të famshme të librit. Për më shumë se një shekull, librat e zhanrit të zhvillimit personal kanë përpiluar një gamë […]

Lexo më shumë