Përrallëza para gjumit për djem

400 L

Çdo libër i kësaj serie të mrekullueshme përmban përrallëza, të zgjedhura me kujdes dhe me dashuri. Për aventurierët e vegjël dhe për ëndrra të bukura.

SKU: 9789928177568 Kategoria

Ku ka më bukur sesa prindërit të na lexojnë një përrallë para gjumit? Nëpërmjet këtij libri, gjumi do të jetë më i lehtë dhe i ëmbël. Me 7 përrallëza magjike ne do të argëtohemi, duke nxitur dhe zhvilluar imagjinatën tonë.

Komente

Nuk ka ende komente