Njeriu më i pasur i Babilonisë

900 L

Clason i rikthehet Babilonisë, ku nënvizon se janë ndërtuar themelet e sistemeve tona dhe besimet monetare. 

SKU: 9789951690669 Kategoria

Ky libër synon që të zgjidhë problemet personale që lidhen me paranë, falë rishikimit të parabolave antike babilonase. Clason i rikthehet Babilonisë, ku nënvizon se janë ndërtuar themelet e sistemeve tona dhe besimet monetare. Duke studiuar së bashku me të anekdotat antike (si të ishim qytetarë të atij civilizimi) mund të vlerësojmë paranë, të mësojmë si të blejmë në mënyrë të shëndoshë, si të ndërmarrim veprime financiare të shëndosha dhe të fitojmë më shumë.

Komente

Nuk ka ende komente