Karma

1,400 L

Një këndvështrim i ri i konceptit të shumëpërdorur dhe shpesh të keqkuptuar të karmës, i cili na drejton në rrugën e duhur për të gjetur lumturinë dhe ekuilibrin.

15 stok

SKU: 9789928338389 Kategoria Tag:

Çfarë është karma? Shumë njerëz e perceptojnë atë si një peshore për të mirën dhe të keqen, për virtytin dhe mëkatet. Mekanizmi që përcakton se nuk mund t’u shmangemi pasojave të veprimeve tona. Në të vërtetë, karma nuk ka të bëjë aspak me shpërblimin dhe ndëshkimin. Karma do të thotë thjesht dhe vetëm veprim: veprimi yt, përgjegjësia jote. Ajo nuk është një sistem i jashtëm i “krim dhe ndëshkim”, por një cikël i brendshëm, i gjeneruar nga vetë ju. Akumulimi i karmës përcaktohet vetëm nga qëllimet tuaja dhe nga mënyra se si reagoni ndaj asaj që ndodh rrotull jush. REVIEWS Në librin “Karma” Sadhguruja eksploron kufizimet dhe mundësitë e ekzistencës njerëzore, duke ofruar mësime të vyera për t’u ndier të gjallë dhe të realizuar në jetë. – WILL SMITH Më në fund më ra në dorë një libër që mbart çelësin e së vërtetës, një libër që të ndihmon të shohësh pa përdorur sytë, të dëgjosh heshtjen dhe të lidhesh me urtësinë tënde të brendshme. – Deepak Chopra

Komente

Nuk ka ende komente