I martuari i përjetshem

1,500 L

Në këtë vëllim përfshihet “I martuari i përjetshëm”. Nëse e para merret me vizatimin e karakterit të njeriut kot, bosh, shoqëruar me një ironi therëse dhe të shkëlqyer, padyshim pa lënë pasdore zbërthimin e karakterit (ndoshta karakteri më i veçantë në letërsinë botërore)

SKU: 9789928033697 Kategoria

Edhe Dostojevski rrok aq thellë ato momente të jashtëzakonshme. Në skajin tjetër është “I martuari i përjetshëm”, një tjetër botë, në dukje e qetë, e hequr zvarrë, si zhargat e personazhit kryesor, por një tjetër gjë që të mbush me neveri, që ti e urren, por s’mund ta largosh dot, mbetesh rob i saj.

Komente

Nuk ka ende komente