Gjergji & Ana dhe çëlesi i fshehtë i gjithësisë

1,200 L

Një nga librat fantashkencë më të bukur për fëmijë. Zhytu edhe ti ne botën e fantazisë me Gjergjin dhe Anën.

SKU: 9789928817295 Kategoria

Gjergji nuk e kishte menduar kurrë se do t’i hynte një aventure ndërgalaktike. Mirëpo, ja që ndodh pikërisht kjo, dhe ai, bashkë me shoqen e tij të ngushtë, Anën, njihen me një superkompjuter të quajtur Kozmos, i cili jo vetëm që flet por edhe i dërgon të dy ata drejt e në hapësirën kozmike. Por të fshëhtat e gjithësisë janë më të mëdha nga sa ua kishte marrë mendja. Dhe jo vetëm që u duhet të bëhen astronautë brenda ditës dhe t’u ruhen vrimave të zeza, por duhet të kujdesen edhe që kompjuteri më i fuqishëm i botës të mos bjerë në dorë të armikut….

Shtëpia Botuese

Pema

Numri i faqeve

302

Autori

Stephen & Lucy Hawking

Komente

Nuk ka ende komente