Fjalor i filozofisë

3,000 L

“Fjalori i filozofisë” është i vetmi i këtij lloji në gjuhë shqipe.

SKU: 9789994312597 Kategoria

Në këtë fjalor janë paraqitur e shpjeguar afro 2000 koncepte apo nocione, shprehje e pohime nga fushat e ndryshme të filozofisë, si dhe nga fushat e tjera, që kanë një afri më të madhe me filozofinë, siç janë psikologjia, sociologjia, politikologjia, jurisprudenca, teologjia, teoria e letërsisë, besimet fetare etj.

Komente

Nuk ka ende komente