Dashuri apo urrejtje

900 L

Mes tyre kishin bërë vend dashuria dhe urrejtja. Po tani ç’ndjenin për njëra-tjetrën? Dashuri, apo urrejtje?

SKU: 9994333429 Kategoria

Enea nuk dinte më ç’të mendonte, madje i dukej se nuk e ndjente më veten aty. Ishte mes dy kohëve, duke u endur herë tek njëra dhe herë tek tjetra, por tani e ndjente se duhet të zgjidhte të tashmen. E shkuara ishte tepër larg për t’u rikthyer. Kishin kaluar shumë vite që kur kishin qenë shoqe.

Komente

Nuk ka ende komente