Udhëtimi në Venecie

1,200 L

Udhetim në Venecie, apo udhëtim me Venecian?

SKU: 9789928376039 Kategoria

Manja, Ifigjenia dhe Penelopi aty gjenin strehë sa herë që në jetën e tyre vinte një ndryshim i papritur apo një ngjarje e pakëndshme.Në atë sallon, që ngjante si i një tjetër epoke. të ulura nëpër kolltuke të larë me ar. pinin çaj me filxhanë prej porcelani dhe, së bashku me Venecian e tyre të dashur. udhëtonin me mend në Qytetin e Dozheve…Atëherë çdo gjë dukej më e lehtë. Zemrat hapeshin, buzët flisnin dhe sytë lotonin…Në kanalet e thella të shpirtit të saj. Venecia flakte ato që i lëndonin, dhe sillte flladin në jetën e tyre…

Komente

Nuk ka ende komente