Truri i fëmijës

1,500 L

Ky liber sjell strategji revolucionare për trurin e fëmijës dhe mënyrën se si të sillemi me ta dhe lehtëson edukatën prindërore, duke i kthyer situatat e përditshme në përvoja të vyeshme për formësimin e trurit të fëmijës, edukimin e mendjes së tij dhe mirëqenie të gjendjes emocionale të fëmijës.

6 stok

SKU: 9789951054362 Kategoria , Tag:

“Truri i sipërm”, i cili merr vendime dhe vlerëson emocionet, është në ndërtim e sipër deri në mesin e të njëzetave. Dhe veçanërisht të fëmijët e vegjël, truri i djathtë dhe emocionet e tij priren të sundojnë mbi logjikën e trurit të majtë. Nuk është e çuditshme që fëmijët të shpërthejnë me inat, të grinden ose të rrinë buzëvarur në heshtje.

Komente

Nuk ka ende komente