Seria: “Përrallëza klasike me pop-up”: Bambi

300 L

Zbulo histori të ndryshme përmes librave me pop-up. Çdo faqe ka një personazh që vjen dhe shpërfqet para teje.

SKU: 9789928287618 Kategoria

 Është një histori e ëmbël për një dre të ri që gjen dashurinë dhe miqësinë në një pyll. Lexoni dhe zbuloni më shumë rreth historisë së Bambit.

Komente

Nuk ka ende komente