Rrethuar nga idiotë

1,400 L

“Rrethuar nga idiotë është metoda e tij më e thjeshtë, por novatore, për t’i vlerësuar të gjithë ata me të cilët komunikojmë bazuar në katër tipa personaliteti që janë: të Kuqtë, të Kaltrit, të Gjelbrit dhe të Verdhët. Duke filluar nga gjuha e trupit e deri te trajtimi i konflikteve, ky lexim argëtues do t’ju pajisë me të gjitha instrumentet që ju nevojiten për t’i kuptuar dhe për të ndikuar tek ata që keni rrotull- brenda dhe jashtë zyrës- dhe për të garantuar që idioti mes tyre të mos jeni ju!

SKU: 9789951817271 , Tag:

A ju ka ndodhur ndonjëherë që të përfundoni në një grindje për shkak se ju kanë keqkuptuar? Ju ka ndodhur që të mbeteni si i shastisur prej paaftësisë së plotë të një kolegu për ta kuptuar qëllimin tuaj? Apo thjesht ju ka ardhur në majë të hundës, sepse nuk ju dëgjon njeri? Libri “I rrethuar nga idiotët” i autorit Thomas Ericson është një libër që flet rreth inteligjencës emocionale dhe mënyrave të ndryshme për të menaxhuar dhe komunikuar me njerëzit që mund të jenë sfidues në marrëdhëniet tona personale dhe profesionale. Ericson shpjegon se si të kuptojmë tiparet dhe stilin e ndryshëm të personalitetit të njerëzve dhe si të ndërtojmë marrëdhënie më të mira duke marrë parasysh këto tipare. Ai flet për koncepte si “tiparet e personalitetit”, “stili komunikimi”, dhe “inteligjenca emocionale”, duke iu drejtuar të gjithë atyre që dëshirojnë të ndërtuar marrëdhënie të shëndetshme dhe të prodhueshme në jetën e tyre personale dhe profesionale. Autori gjithashtu shpjegon se si të trajtojmë njerëzit që mund të jenë sfidues ose qëndrojnë në kundërshtim me ne në mënyra që janë konstruktive dhe produktive, duke përdorur strategji të ndryshme të komunikimit dhe taktika për të zgjidhur konfliktet dhe për të arritur objektivat tona. Në përfundim, libri “I Rrethuar nga Idiotët” ofron një qasje të re ndaj menaxhimit të marrëdhënieve dhe ndihmon në kuptimin e mënyrave të ndryshme që mund të përdoren për të përmirësuar lidhjet personale dhe profesionale me njerëzit që i rrethojnë.

Komente

Nuk ka ende komente