Rrefenja Amerikane

2,000 L

Bashkëthemeluesi i kompanisë The Carlyle Group dhe filantropi atdhetar, David M. Rubenstein, i çon lexuesit në një udhëtim gjithëpërfshirës përgjatë harkut madhështor të historisë amerikane, përmes bisedave informuese historianët tanë më të shquar.

SKU: 9789928265289 Kategoria

Përmes emisionit të tij popullor, The David Rubenstein Show, David Rubenstein ka ndërtuar reputacionin si një nga intervistuesit tanë më vëmendshëm. Tani, në librin Rrëfenja amerikane, David kap gjeninë e historianëve tanë më të çmuar, si dhe shpirtin e subjekteve të tyre. Libri përmban një hyrje nga Rubenstein dhe një parathënie nga Bibliotekarja e Kongresit, Carla Hayden, gruaja e parë dhe afrikano-amerikania e parë që udhëheq Bibliotekën tonë Kombëtare. Ky libër, i mbushur përplot me foto arkivore të Bibliotekës së Kongresit, është i destinuar të kthehet në një klasik për lexuesit seriozë të historisë amerikane. Përmes këtyre shkëmbimeve mahnitëse, këta autorë bestseller dhe fitues të Çmimit Pulitzer, na ofrojnë njohuri të reja për momentet kyçe, që nga Epoka e Themelimit e deri te fundi i shekullit 20.

Komente

Nuk ka ende komente