Peter Camenzind

840 L

“Peter Camenzind”, romani i parë i Hermann Hesse-s, vjen për herë të parë në gjuhën shqipe. Ky nuk është vetëm një rrëfim spiritual që u prin librave të mëvonshëm të Hesse-s, por është një libër tejet personal që shpërfaq rrugën jetësore të vetë shkrimtarit.

SKU: 9789951055659 Kategoria

“Peter Camenzind”, i cili, kur u botua, u shit brenda 14 ditësh, është libri më poetik i Hesse-s. Ky është një roman për rrënjët e njeriut (origjinën), për vetminë e artistit, natyrën, primitiven, por më shumë për jetën dhe artin e të jetuarit, të cilin duhet ta mësojmë në mënyrë të vazhdueshme. Romani u përkthye nga Anna Kove.

Komente

Nuk ka ende komente