Novela 1 Stefan Cvajg

1,200 L

Në kë libër do të gjeni novelat më të njohura nga Stefan Çvajg

10 stok

SKU: 9994330667 Kategoria Tag:

Në këtë vëllim përfshihen novelat: “Rrugica në dritën e hënës”, “Koleksioni i padukshëm”, “Bukinisti Mendel”, “Leporela”, “Novela e shahut”, “24 orë nga jeta e një gruaje”, “Novelë verore”, “Perëndim zemre”, “Njohja e beftë me profesionin e ri”, “Xhelozia”, “Gruaja dhe peizazhi”, “Episod nga liqeni i Gjenevës” dhe “Letra e një të panjohure”.

Komente

Nuk ka ende komente