Mëso rregullat e mirësjelljes me elefant Gazmorin

400 L

Mësojmë rregullat e mirësjelljes në mënyrë argëtuese.

5 stok

SKU: 9789928240453 Kategoria Tag:

Gazmori është një elefant që i pëlqen argëtimi, por, shpesh, tregohet i pakujdesshëm dhe i pasjellshëm: shtyn majtas e djathtas derisa të dalë në krye, teshtin pa e vënë dorën para gojës dhe nuk i dëgjon kurrë të tjerët. Prandaj, krokodil Tili vendos t’i mësojë rregullat e mirësjelljes. Po sa e këndshme është kjo mënyrë të mësuari!

Komente

Nuk ka ende komente