Libri që do të dëshironit të lexonin prindërit tuaj

1,200 L

Ky libër, i pasur me këshilla të mençura dhe të shëndetshme, është libri që çdo prind do të dëshironte ta lexonte dhe çdo fëmijë do të dëshironte që prindi i tij ta bënte këtë.

SKU: 9789951721974 Kategoria

Të gjithë prindërit dëshirojnë lumturinë e fëmijës së tyre dhe çdo prind kërkon që të mos e djallosë punën e vështirë të prindërimit. Por si mund të realizohet kjo? Në këtë libër tërheqës, të mençur dhe argëtues, psikoterapistja e mirënjohur Philippa Perry, na tregon se çfarëështë vërtet e rëndësishme dhe cilat janë ato modele dhe rregulla sjelljeje që duhen shmangur gjatë prindërimit. Nëvend që t’ju udhëzojë se sitë projektoni planin “e përsosur”, Perry na shfaq një tablo të gjerë me faktorët qëshërbejnë për t’ju udhëhequrdrejt një marrëdhënieje të shëndetshme prind-fëmijë. Ky libër frymëzues dhe mendjehapur do t’ju ndihmojë: – të kuptoni se si ndikon edukimi juaj vetjak në mënyrën tuaj të prindërimit;
– të pranoni faktin që do të bëni gabime dhe të mësoni se si t’i ndreqni ato;
– të thyeni shembujt e modeleve negative;
– të mësoni se si t’i trajtoni me sukses ndjenjat tuaja vetjake dhe të fëmijës suaj;
– të kuptoni se çfarë komunikojnë sjellje të ndryshme të fëmijës.

Komente

Nuk ka ende komente