Libërthi im i fjalëve

600 L

Në këtë libërth, vogëlushët do të njohin e do të mësojnë fjalët e para në mënyrë të përsosur.

SKU: 9789928287984 Kategoria

 Çdo fjalë shoqërohet me një figurë me ngjyra të spikatura, që mbizotëron faqen e librit. Dhe çdo figurë ka edhe diçka interesante për ta prekur e për ta ndier. Në këtë mënyrë, truri dhe duart e vogla do të nxiten dhe do t’i ngulitin mirë në mendje fjalët e para.

Komente

Nuk ka ende komente