Libërthi im i fermës

600 L

Në këtë libër fantastik fëmijët mund të prekin jelen e kalit, të ndiejnë rrotën e dhëmbëzuar të traktorit dhe të dëfrejnë në oborrin e fermës.

SKU: 9789928287977 Kategoria

Ky libërth është një mënyrë e përsosur që vogëlushët të njihen me fermën: me kafshët, si lopa, kali, pula, rosaku; me hambarin; me traktorin; me karotat e misrin etj. Të gjithë këta emra shoqërohen me nga një figurë për ilustrim, që mbizotëron faqen e librit. 

Komente

Nuk ka ende komente