Kalorësi i Bronztë

1,500 L

Dy motra, Tatiana dhe Dasha, ndajnë një krevat në të njëjtën dhomë me vëllain dhe prindërit e tyre. Jeta e tyre është e varfër dhe e vështirë. Rutina e familjes Metanov thyhet më 22 qershor 1941, kur Hitleri sulmon Rusinë.

SKU: 9789994319404 Kategoria , Tag:

Për familjen Metanov, për Leningrandin dhe për Tatianën, jeta do të ndryshojë një herë e përgjithmonë. Atë ditë Tatiana takon një oficer të ri të quajtur Aleksandër. Në prag të dimrit rus, familja e saj vuan, ndërsa ushtria e Hitlerit avancon për në Lëningard. Mes bombardimeve të përditshme dhe me qytetin nën rethim, Aleksandri dhe Tatiana tërhiqen drejt njëri-tjetrit nga një dashuri e pamundur. Një dashuri e cila mban me vete një sekret që mund të vërë në rrezik jetën e kujtdo që e dëgjon. Të përballur nga njëra anë me Hitlerin e pandalshëm dhe nga ana tjetër me sistemin Sovjetik i cili duket i vendosur të shkatërrojë shpirtin njerëzor, Tatiana dhe Aleksandri shkojnë kundër rrymës së vetë historisë në pikën kritike të shekullit që krijoj bombën moderne.

Komente

Nuk ka ende komente