Guxo

1,000 L

Raina Telgemeler na sjell përsëri një histori motivuese, mbresëlënëse, argëtuese dhe të vërtetë që ka të bëjë me rritjen dhe me guximin për t’u përballur dhe për t’i mposhtur frikërat.

SKU:  9789928341235 Kategoria

Më shumë sesa dhimbje barku Një histori e vërtetë Një natë Raina zgjohet nga një dhimbje e tmerrshme stomaku. Edhe mami ka kriza stomaku, kështu që, me siguri është thjesht viroze. Raina rikthehet në shkollë, ku I duhet të përballet me ulje- ngritjet e përhershme: miqtë, Jo-miqtë dhe shokët e klasës, të cilët mendojnë se viti shkollor është thjesht një mbledhje e mërzitshme që zgjat ca si shumë. Shpejt del se dhimbja e barkut e Rainës nuk po kalon… dhe kjo I shtohet problemeve të saj me ushqimin, me shkollën dhe me ndryshimin e miqësive. Çfarë po ndodh, valle? Raina Telgemeler na sjell përsëri një histori motivuese, mbresëlënëse, argëtuese dhe të vërtetë që ka të bëjë me rritjen dhe me guximin për t’u përballur dhe për t’i mposhtur frikërat. Gjithashtu nga Raina Telgemeier

Komente

Nuk ka ende komente