Gjallesat e ujit

1,000 L

Librat e mëdhenj me mozaikë përmbajnë nga 8 mozaikë, ku fëmijët do të njihen me gjallesat e ujit.

SKU: 9789995641580 Kategoria

Seria e librave me mozaikë do ju tregojnë sesi të zhvilloni aftësitë e fëmijëve tuaj duke u argëtuar me ta. Bashkoni copëzat dhe shihni botën e pafundme nënujore, me kafshët dhe gjallesat më të bukura që ndodhen nën sipërfaqen që ne nuk e dallojmë. Lërini fëmijët t’i bashkojnë copëzat dhe të jenë vetë ata që dalëngadalë do t’i zbulojnë figurat e këtyre kafshëve kaq të bukura

Komente

Nuk ka ende komente