Gift Card 3000L

3,000 L

Një dhuratë ideale për të dashurit tuaj.

SKU: G02 Kategoria

Kjo kartë dhuratë është e vlefshme për tu përdorur brenda afatit të shënuar mbi të. Vlera e parapaguar e kuponit duhet të shpenzohet e plotë për blerje vetëm në Bookland. Ajo nuk mund të kompesohet në vlerë monetare dhe nuk është e rimbursueshme.

Komente

Nuk ka ende komente