Fjalor frëngjisht-shqip 25.000 fjalë

1,000 L

Fjalor frëngjisht

SKU: 9789992772638 Kategoria

Ky fjalor u shërben gjithë atyre që duan të njohin dhe të mësojnë frëngjishten. Në brendësi të tij ka 25.000 fjalë të fushave të ndryshme.

Komente

Nuk ka ende komente