Fjalët e para

800 L

Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

SKU: 9789928349026 Kategoria

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë fjalë të ndryshme të thjeshta, ndërkohë që zbulojnë plazhin, fermën dhe shumë gjëra të tjera me miqtë e tyre të rinj, viçin Mumu, delen Belë dhe pulën Foletë. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

Komente

Nuk ka ende komente