Anglishtja e re

2,800 L

Ju dëshironi të mësoni pa mundim, anglishten e sotme, të domosdoshme dhe të frytshme? Këtë mundësi ua jep ky botim i ri anglishtes që shoqërohet me 3 CD dhe një libër të plotë, ku do të gjeni përgjigje për të gjitha gjërat që ju shqetësojnë në përvetësimin e gjuhës angleze.

SKU: 9789994339846 Kategoria

Në fakt, parimi i të mësuarit që siguron suksesin e metodës sonë ASSIMIL është ai i përvetësimit intuitiv. Kjo metodë ka të bëjë me frekuentimin e përditshëm në të folur dhe në të gjithë procesin e mësimit të gjuhës, për t’u familjarizuar me të, me fjalorin dhe gramatikën, të cilat përvetësohen hap pas hapi në mënyrë progresive. Studimi që bëhet sipas kësaj metode përmban dy faza që dallohen lehtë: Faza pasive, gjatë së cilës ju krijohet mundësia “të thyeni” gjuhën e folur, duke lexuar, duke dëgjuar dhe përsëritur çdo mësim

Komente

Nuk ka ende komente