16 përralla klasike” (me audio CD)

1,440 L (kurse 20% ) Save 360 L (20% Off)

Gjashtëmbëdhjetë përrallat që do të gjeni në këtë libër, janë rrëfyer me një gjuhë të rrjedhshme dhe përmbajnë ilustrime që zënë një faqe libri të tërë, nga cepi në cep.

3 stok

SKU: 9789995641337 Kategoria Tag:

Nga ana tjetër, do të jetë gjyshja ajo që do t’jua rrëfejë këto përralla në CD-në audio që shoqëron librin. Si thoni, aka më bukur sesa një përrallë e treguar nga gjyshja? Takohuni me kukuthët, Ali Babën, ushtarin prej plumbi, fyelltarin e Hamelinit, rrobaqepësin zemërtrim dhe shumë personazhe të tjera klasike, nga ato që nuk harrohen kurrë.

Komente

Nuk ka ende komente