1000 super aktivitete

1,000 L

Sa shumë lojëra, sa shumë ngjyra dhe, mbi të gjitha, sa shumë gjëra për t’u mësuar! 

SKU: 9789995641122 Kategoria

! Këto aktivitete të përshtatshme për moshën parashkollore do t’i mbajnë fëmijët të mbërthyer pas tyre, ashtu siç bëjnë pas lojërave dhe, në të njëjtën kohë, do t’u mësojnë aq shumë koncepte sa ç’do të donit ju, prindër. Ky libër i mbushur me lojëra, ushtrime dhe enigma, të gjitha të shoqëruara me ilustrime shumëngjyrëshe, do të zhvillojë imagjinatën e fëmijëve dhe do t’u krijojë mundësi të mrekullueshme për të mësuar dhe për t’u argëtuar në të njëjtën kohë.

Komente

Nuk ka ende komente