Bookland

Regjistrohu dhe përfito 5% zbritje për blerjen e parë

books of the week

top category

new books

Sugjerimet tona

BOOKLAND
TOP #100

best selling books

Reviews book

new and
trending 2022

“B&N Reads”
Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fringilla vel tincidunt ipsum ac. Nam at et id leo pulvinar egestas mi lorem. Adipiscing felis, vel faucibus in.
MacGregor Goodhart
design product
01/02
“B&N Reads”
Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fringilla vel tincidunt ipsum ac. Nam at et id leo pulvinar egestas mi lorem. Adipiscing felis, vel faucibus in.
Maddie Stough
design product
02/02
Previous
Next

Best Selling

Join the Community

81% of students whom traditionally used bound books to conduct research are now using digital devices.

Spend less - Read more. Real bookshop with real book people.

  Eventet

  Previous
  Next
  Register

  A link to set a new password will be sent to your email address.

  Ju informojmë se të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj.

  Lost Password

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  Mbyll shportën
  Mbyll shportën
  Shporta ime