• (0 reviews)

  Arti i oratorisë

  700 L

  Në këtë libër keni për të mësuar elementët thelbësorë të përgatitjes dhe mbajtjes së një fjalimi.

 • (0 reviews)

  Çfarë jeni duke kërkuar

  900 L

  Kur njeriu është i ri, ai duhet të jetë revolucionar, jo thjesht në revoltë…dhe të jesh revolucionar psikologjikisht do të thotë të mos pranosh asnjë lloj modeli.

 • (0 reviews)

  Gjuha e trupit

  1,200 L

  Gjuha juaj e trupit është e dukshme pothuajse gjatë tërë kohës… prandaj, a nuk është e rëndësishme ta dini se çfarë mesazhi po dërgoni?

 • (0 reviews)

  Libri që do të dëshironit të lexonin prindërit tuaj

  1,200 L

  Një libër kaq i vërtetë dhe i drejtpërdrejtë… i dobishëm jo vetëm për marrëdhënien prind-fëmijë, por për të gjitha marrëdhëniet jetësore.

 • (0 reviews)

  Meshkujt Vijne Nga Marsi, Femrat Nga Aferdita

  1,100 L

  “Shumë kohë më parë, marsianët dhe venusianet u takuan, u dashuruan dhe jetuan të lumtur së bashku, sepse respektonin njëri-tjetrin dhe pranonin dallimet midis tyre. Pastaj arritën në Tokë dhe i zuri anestezia: harruan që vinin nga planete të ndryshme”.
  NJË KLASIK MODERN I LITERATURËS KËSHILLUESE QË DO T’JU NDIHMOJË NË LIDHJEN TUAJ

 • (0 reviews)

  Si te arrish gjera te mira

  1,300 L

  JETART sjell në shqip librin e dytë bestseller të psikologes spanjolle Marian Rojas Estapé. Te libri “Si të arrish gjëra të mira” do të kuptosh rëndësinë që ka të mësuarit për të përqendruar vëmendjen. Do të gjesh këshilla se si të luftosh frikërat, ankthet dhe si të kanalizosh emocionet negative që të bllokojnë fizikisht dhe mendërisht.

 • (0 reviews)

  Si të flisni që fëmijët t’ju dëgjojnë

  1,400 L

  I çmuar dhe lavdëruar nga prindêr, marrëdhëniet me fëmijët e të gjitha moshave më pak stresuese dhe më të kënaqshme.

 • (0 reviews)

  Trajneri i mentalitetit te zhvillimit

  1,500 L
  Krijuar nga mësuesit për mësuesit, ky është udhëzuesi përfundimtar për të shpalosur potencialin e nxënësve përmes mësimeve krijuese, mesazheve fuqizuese dhe mësimdhënies novatore. Trajneri i Mendësisë së Rritjes ofron gjithçka që ju nevojitet për të nxitur një klasë të mentalitetit të rritjes,